сряда, 28 май 2014 г.

5 съвета как да привлечем мъжките погледи



Много жени се тревожат, дали са достатъчно атрактивни, за да привлекат мъжките погледи и обожание. Ако и ти си една от тях и мечтаеш да намериш своя мускулест рицар, ето няколко съвета, как без много усилия да те забележи и моментално да се влюби в теб.

1. Обличай се предизвикателно.
"По дрехите посрещат..." е казал народът. И правилно. Трябва да се обличаш така, че всички да се обръщат след теб. Комбинирай смело - материи, цветове, стилове. Копринена пола в леопардов десен и цикламен памучен топ е убийствена комбинация! Показвай колкото е възможно повече плът - заложи на огромно деколте, от което се подават ареолите на гърдите. Задължително условие е никога да не слизаш от високите токове. Какво като си плажа? Стилът си е стил и на пясъка.

2. Поддържай прическата си.
Както е казал един велик фризьор "Дрехите са без значение, ако жената е с кофти прическа." Никога не си позволявай да бъдеш с кофти прическа. Букли, екстеншъни, перхидрол! Изрусявай се, дори и да си естествено руса. Колкото по-руса, толкова по-руса, е казал Мечо Пух! Купи си всички уреди за коса, които се предлагат на пазара - маша за букли, преса за изправяне, преса за вафли, ретро-преса и други знайни и незнайни преси. Никога не излизай без да оформиш прическата си. Комбинирай различни видове къдрици - вафли в корените, букли в краищата и гладък прав бретон е класика.

3. Гримирай се.
Никога не напускай дома си без грим. Не се знае дали по пътя към кварталната бакалия няма да срещнеш мъжът на живота си, който тъкмо излиза потен от фитнеса. Представи си, как би реагирал, ако те види без грим. Ами никак! Просто няма да те забележи. Опушен грим и ярко червило е напълно приемлива комбинация за светлите часове на деня. Ако отиваш на дискотечка, добави изкуствени мигли, пера, брокат и други привличащи вниманието елементи.

4. Вдигни шум.
Мъжете обичат весели и бъбриви мацки. Смей се шумно. Говори колкото може по-гръмогласно, така че всички наоколо да те чуят. Обсъждай с приятелки новата песен на Преслава, ако я запееш получаваш бонус точки. Говорете си за важни хайлайф събития като кръщенето на първородния син на Ицо Стоте Манекенки или сватбата на Николета Лозанова. Нека мъжете наоколо разберат, че си любознателна и информирана по интересните житейски въпроси.

5.  Танцувай атрактивно.
Най-доброто място да си намериш готин як мачо, когото да наричаш "моето мече" и да превърнеш в любовта на живота си, е чалга клуб. За съжаление там конкуренцията е жестока и не е достатъчно просто да си облякана и натокана. Трябва да привлечеш вниманието върху себе си. Танцувай много. Колкото по-предизвикателно, толкова по-добре. Върху масата, под масата, на бара, навсякъде. Мястото не е от значение. Трябва да кършиш снага, да щракаш с пръсти, а на всяка любима песен викай и крещи в екстаз, все едно Коко Динев ти предлага брак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар